Изминаха почти две седмици от изненадващата смърт на единствената наследница

...
Изминаха почти две седмици от изненадващата смърт на единствената наследница
Коментари Харесай

Горчивото сбогуване: Дъщерята на Лиса Мари Пресли сподели последната им снимка

Изминаха съвсем две седмици от изненадващата гибел на единствената наследница на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли. Тя си отиде от този свят на 12-и януари, едвам на 54 години, след сърдечен арест. Въпреки че ѝ е оказана незабавна помощ, лекарите по този начин и не могли да я спасят. 

Вчера щерка ѝ Райли показа последната им фотография дружно, направена безусловно няколко дни преди безконечната им разлъка. На фрагмента 33-годишната актриса и майка ѝ са в ресторант и наподобяват щастливи. Към фотографията Райли е написала: " Това беше последният път, в който видях красивата ми майка ".
                             

Опечалената щерка на Лиса Мари Пресли споделя още, че е съумяла да я направи баба малко преди гибелта ѝ. Съвсем неотдавна тя е родила първото си дете - дъщеричка от брачна половинка си Бен Смит - Питърсън.

Сякаш обявата на Райли е метод да се сбогува с благата си майка, защото написа още, че доста се радва, че въпреки всичко двете са се снимали при последната им среща, въпреки и да не подозирали, че това са последните дни на Лиса Мари Пресли. Актрисата не откри сили да произнесе последните си думи на поклонението пред тленните остатъци на майка си, по тази причина те бяха изречени от брачна половинка ѝ. Именно тогава той заяви, че с Лиса са станали родители седмици преди гибелта на Лиса.

А по отношение на Райли - тя несъмнено съумя да излезе от сянката на звездната си майка и именития си дядо, като пое по пътя на киното. След като се изявява като модел през тийнейджърскитв си години, през 2010 година получава първата си роля във кино лентата The Runaways. След това затвърждава името си във филмите Magic Mike (2012), Mad Max: Fury Road (2015) и American Honey (2016).

 Райли

Една от най-успешните ѝ функции е в престъпната комедия Zola (2020), а по-късно прави и дебюта си като режисьор с кино лентата War Pony. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР