Изминаха няколко месеца от историческата сватба на принц Хари и

...
Изминаха няколко месеца от историческата сватба на принц Хари и
Коментари Харесай

Диетата на Меган Маркъл: с какво се храни херцогинята на Съсекс, за да изглежда зашеметяващо на 37

Изминаха няколко месеца от историческата женитба на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл . Милиони погледи бяха втренчени в двойката и най-много в прелестната младоженка, която плени целия свят с усмивката си още преди да стане херцогиня.

При всяка своя поява Меган съумява да впечатли със своя жанр на обличане и естествения си тип. Как обаче 36-годишната Маркъл съумява да поддържа съвършената си фигура и незабравим тип? Както добре знаем храната е една от най-важните съставки за това.

 f

Изданието "Health " написа, че преди да стане кралска персона, Меган постоянно е споделяла здравословни предписания в своя персонален уеб страница , който към този момент не съществува. Те съумяват да селектират обичаните храни на херцогинята, базирайки се на нейни изявленията.

 f

Начинът й на хранене се променял според от работните й задължения. Когато се снимала, Меган се хранила по-здравословно, с цел да бъде в добра форма пред камерата.

 f

Тя стартира деня си с чаша гореща вода с лимон . Следва закуска с овесени ядки с банани/плодове и агаве . За обяд избира салата с някакъв протеин. Маркъл обича и зелените смутита .

 f

Сред други желани храни за Меган са бадемите, бадемовото масло, рибни такос, стек, печено пиле.

 f

Херцогинята споделя, че обича да си похапва и тестени неща. Всъщност се оказва, че брачната половинка на принц Хари съобщи преди време в изявление за delish.com, че обича да си угажда с пържени картофки, алено вино и паста. "Пържените картофки и виното са моите пороци ", показа звездата от "Костюмари " пред уеб страницата.

 f

 приложение апп Edna.bg

 приложение апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР