Изминаха едва няколко седмици от официалната раздяла на Силвия Петкова

...
Изминаха едва няколко седмици от официалната раздяла на Силвия Петкова
Коментари Харесай

Силвия Петкова сияе без Зоран

Изминаха едвам няколко седмици от формалната разлъка на Силвия Петкова и Зоран, само че наподобява, че актрисата към този момент се връща към насладата от живота. След като стана ясно, че към този момент някогашният ѝ мъж е почнал връзка с участничка от "Сървайвър " и може би това е довело до края на връзките с майката на детето му, Петкова показа пост в мрежата, който недвусмислено е ориентиран към болката, която е изживяла в персонален проект.

Чаровната Силвия показа плажен кадър в Инстаграм, на който тя театралничи без грим, а единственото разкрасително средство, което е употребила е прелестната слънчева светлина, която гали лицето ѝ. Към селфито актрисата е написала следното обръщение:

“Това, което ни наподобява като горчиви тествания, постоянно са прикрити благословии. “ - Оскар Уайлд.

Изглежда, че въпреки да е изпитала мощна болежка от раздялата си със Зоран, тя недиректно декларира, че това е най-хубавото, което е можело да се случи, откакто връзките им към този момент са се влошили. До момента нито един от двамата не е коментирал какво се случва с тях след раздялата, а само оповестиха, че всеки върви по своя път и любовта им е завършила.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР