Изминаха близо 15 години, откакто Pussycat Dolls покориха класациите с

...
Изминаха близо 15 години, откакто Pussycat Dolls покориха класациите с
Коментари Харесай

Никол Шерцингер и Pussycat Dolls разголват душа и тяло

Изминаха близо 15 години, откогато Pussycat Dolls покориха класациите с дебютния си сингъл " Don " t Cha ". Няколко години по-късно обаче девойките се отдръпнаха от музикалната сцена. Затова и новината за повторното им събиране в края на 2019 година същински развълнува и зарадва почитателите им.
 The Pussycat Dolls, Никол Шерцингер,
Мокрите осъществявания на Никол Шерцингер и The Pussycat Dolls

Колко секси са девойките в новото им видео

Pussycat Dolls се завърнаха по-въздействащо от всеки път с новия си сингъл " React ", натрупал над 12 милиона гледания в Youtube единствено седмица от премиерата. С всяка тяхна последваща поява на която и да е сцена, девойките все по-убедително ни показват какъв брой са секси, без значение че са минали 10 и повече години.

Облечени нищожно и предизвикателно, дамите, отпред с Никол, непрекъснато ни напомнят за какво въздишахме по тях. И подозренията дали завръщането им е верен ход изцяло избледняват.

Pussycat Dolls са на корицата на новия брой на списание Fault, където освен театралничат за прелестна фотосесия, дело на фотографа Дейвид Йео, само че и споделят някои детайлности за групата.

View this post on Instagram
A post shared by THE PUSSYCAT DOLLS (@pussycatdolls) on Feb 21, 2020 at 12:48pm PST

Джесика Сута признава, че най-трудното за всички девойки е била мисълта по какъв начин почитателите ще реагират, че още веднъж са дружно. След първото им присъединяване онлайн в X Factor и позитивните мнения, които са получили, те към този момент са били изцяло уверени, че светът още веднъж е подготвен за Pussycat Dolls.

View this post on Instagram
A post shared by FAULT Magazine (@fault_magazine) on Feb 21, 2020 at 1:39am PST

Изпълнението им по време на X Factor oбаче се оказва и най-голямото тестване на някои от тях. Кимбърли Уаят не крие, че е родила дъщеричката си седем седмици преди този момент и то с цезарово сечение. Тъй като към момента е кърмила и поради скорошната интервенция, за нея е било същинско предизвикателство още веднъж на излезе на сцената и да се оправи с песните и танците по време на представянето им.

View this post on Instagram
A post shared by FAULT Magazine (@fault_magazine) on Feb 21, 2020 at 1:35am PST

Ашли Робъртс от своя страна призна, че доста харесва девойките от Little Mix и то освен тъй като пеят доста красиво, а и тъй като умеят да излъчват женственост и мощ, тъкмо както постоянно са правили и Pussycat Dolls. Певицата показа, че открива доста сходни качества сред тях и Little Mix.

View this post on Instagram
A post shared by FAULT Magazine (@fault_magazine) on Feb 21, 2020 at 1:37am PST

Като стана въпрос за женската мощ и убеденост, съгласно Никол Шерцингер най-погрешното разбиране за Pussycat Dolls постоянно е било посланието, което бандата се е стремяла да насочи.

View this post on Instagram
A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Feb 21, 2020 at 3:34pm PST

" Толкова доста хора виждам единствено по какъв начин сме облечени и си вадят неверни заключения. Искаме да предизвикваме интереса на аудиторията, само че задачата ни е да въодушевяваме и да вдъхваме кураж и убеденост на дамите, като им покажем, че могат да бъдат дръзки, красиви, уверени и мощни ".
 Никол Шерцингер, Pussycat Dolls, Камила Кабейо и гостуването им в Saturday Night Takeaway
Кого скандализира с външния си тип Никол Шерцингер

Горещото ѝ посещение с Pussycat Dolls в Saturday Night Takeaway

Що се отнася до бъдещото им турне, Кармит Бахар увери почитателите, че сигурно ги чакат доста изненади, като им подсигурява едно безпределно забавно прекарване.

View this post on Instagram
A post shared by FAULT Magazine (@fault_magazine) on Feb 21, 2020 at 1:40am PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР