Измина почти година от смъртта на принц Филип. Той пое

...
Измина почти година от смъртта на принц Филип. Той пое
Коментари Харесай

Уилям и Чарлз са в шок: Няма да повярвате какво направи кралица Елизабет II на панихидата на принц Филип

Измина съвсем година от гибелта на принц Филип. Той пое последния си мирис на 9-и април, тъкмо два месеца преди да навърши столетие и малко преди рождения ден на брачната половинка му кралица Елизабет Втора.

От този миг нататък Нейно Величество понижи фрапантно обществените си появи, а здравословното ѝ положение наподобява, че се утежнява. Но в памет на обичания си събра сили и кураж, с цел да участва на панихидата му, която се състоя през вчерашния ден в параклиса "Сейнт Джордж " в двореца Уиндзор. Това беше първата поява на Елизабет от месеци насам, а решението, че ще уважи брачна половинка си обществено, е било взето безусловно часове по-рано. Съществуваха подозрения дали кралицата ще участва, поради влошеното ѝ здравословно положение. Както към този момент знаем, тя посещава все по-рядко публични събития, защото ѝ се постанова да употребява инвалидна количка, с цел да се придвижва. Но с цел да резервира достойнството си, тя отхвърля светът да я вижда в сходна светлина.

 кралица елизабет втора

Затова можем само да се възхищаваме на силата ѝ и за метода, по който излеждаше през вчерашния ден - безупречна, каквато е била постоянно. А какво съумя да шокира кралското семейство? Подкрепата ѝ към член от семейството, който беше отблъснат от всички.

Елизабет предпочела точно принц Андрю, новобранецът на фамилията, да я придружи до мястото ѝ в параклиса. И по този начин, макар делото за полово принуждение и отнетите му трофеи, двамата имаха вяра на разположение, което провокира голям потрес освен измежду феновете на службата, само че и на други членове от семейството. А съгласно източници, принц Чарлз и принц Уилям били просто ужасени. Според кралски специалисти, това бе методът Нейно Величество да покаже последователност към сина си, до момента в който той упорства да заеме централно място в панихидата на татко си.

Припомняме ви, че принц Андрю беше заставен да се отдръпна от светския живот и да се откаже от всичките си трофеи поради скандалните обвинявания в педофилия против него. Ето за какво фактът, че точно той придружи Нейно Величество до мястото ѝ пред очите на целия свят беше меко казано фрапантен за останалите кралски особи. Особено за Уилям и Чарлз, които ревниво бранят престижа на Елизабет и на фамилията. Те мощно се надявали, че Андрю няма да бъде в центъра на вниманието при първата си обществена поява след края на делото. Но се случи тъкмо това, а кралицата потвърди поддръжката си към него.

 кралица елизабет втора, принц андрю

"Това бе нейният метод да каже безмълвно: "Добре, провалил си се и това е позорно. Но ти си мой наследник ", съгласно някои кралски специалисти. Също по този начин Нейно Величество е целяла да поакже, че макар грандиозния скандал, Андрю към момента има място на всички събития, които са значими за кралското семейство.

Кралицата от своя страна резервира цялостно хладнокръвие, въпреки и тъгата ѝ да се четеше в очите ѝ. За събитието, с изключение на помощта на сина си, тя употребява и бастун за напредване.

 кралица елизабет втора

На панихидата участваха всички известни персони от семейството - принц Уилям, Чарлз, Камила, Кейт Мидълтън, принц Джордж, принцеса Шарлот, принцеса Беатрис и доста други. Но макар че паметта на принц Филип беше почетена от всички тях, неналичието на принц Хари и Меган Маркъл несъмнено се забелязваше. Другият член от фамилията, който не се появи на церемонията, бе херцогинята на Йорк и някогашна брачна половинка на принц Андрю - Сара Фъргюсън.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР