Измина година от премиерата на първия сезон на сериала Tom

...
Измина година от премиерата на първия сезон на сериала Tom
Коментари Харесай

Какво ни е подготвил вторият сезон на Tom Clancy's Jack Ryan

Измина година от премиерата на първия сезон на сериала Tom Clancy`s Jack Ryan на Amazon Prime. В него видяхме по какъв начин актуалният аналитик на Централно разузнавателно управление на САЩ и някогашен морски пехотинец - Джак Райън (Джон Кразински), разнищи случай, който никой различен не би могъл.
 Tom Clancy's Jack Ryan, Amazon Prime, Джон Кразински и тийзър на втори сезон на сериала
Венецуела крие нови опасности за Джак Райън

Вторият сезон на Jack Ryan е все по-близо

Добрата новината е, че сериалът ще има още цели два сезона, и това е към този момент оповестено и публично. Вторият - би трябвало да забележим напълно скоро, само че към момента няма премиерна дата.

Към момента знаем, че в него досегашният шеф на Райън - Джеймс Гриър (Уендъл Пиърс), е изместен на пост в Москва. Джак Райън обаче няма да върви в Русия, а в Южна Америка, и по-точно - във Венецуела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jack Ryan (@jackryanamazon) на Авг 1, 2019 в 5:23 PDT

Там се случва нещо необичайно и са забъркани доста оръжия, които, в случай че попаднат в неверните ръце, може да стане ужасно. В следствие се оказва, че става дума интернационален скрит план, в който са присъединяване имат Съединени американски щати, Венецуела, Англия и Русия.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Daily John Krasinski (@daily_john.k) на Сеп 4, 2019 в 4:27 PDT

Пред Entertainment Weekly Джон Кразински показа, че във втория сезон на Tom Clancy`s Jack Ryan героят му ще бъде много изменен. Разбира се, Кразински не прецизира в какво ще се показва тази смяна, само че споделя нещо друго забавно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jack Ryan (@jackryanamazon) на Авг 21, 2019 в 5:07 PDT

Хариет Бауман (Нуми Рапас) ще бъде ново лице за сериала и се обрисува Джак Райън да има въодушевление по нея. А самият Кразински споделя, че нещата сред двамата могат да ескалират за елементи от секундата. Не знаем дали Хариет Бауман също ще бъде сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, или ще бъде от неприятните, само че тъкмо тази неопределеност завързва интригата още повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР