Измененията и допълненията на Закона за местните данъци и такси

...
Измененията и допълненията на Закона за местните данъци и такси
Коментари Харесай

Ахмедов: Промените в местните данъци и такси трябва да са в полза на общините и хората

Измененията и допълненията на Закона за локалните налози и такси ще се окажат най-важни за хората, защото засягат оферти на общините.

Това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.-председател на Движението, по време на дебатите по законопроекта.

Призовавам сътрудниците от Бюджетна комисия в Народно събрание, взаимно със Сдружението на общините и Министерството на финансите, през идващите 10 дни да обсъдят и одобряват нужните ремонти сред първо и второ четене. Така че главната цел на закона да се извърши. А точно – локалната власт да си прави по-добре работата в интерес на хората, съобщи Ахмедов.

Той заяви, че ДПС ще поддържа препоръчаните промени в Закона на локалните налози и такси.

Когато управляваха „ Продължаваме промяната “ не мислеха за заплатите в публичния бранш. Не мислеха за тези чиновници и респективно за техните фамилии. Днес, ние от Движение за права и свободи подкрепихме в Кодекса по труда минималната работна заплата да е 50% от междинната работна заплата за страната и да стане 850 лева, посочи още Ахмед Ахмедов. Това по думите му ще понижи диспорцията в заплащането в публичния бранш и ще сходни качеството на услугите, които администрациите дават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР