Измамниците сега дърпат сърцата в опит да получат бързо пари

...
Измамниците сега дърпат сърцата в опит да получат бързо пари
Коментари Харесай

Хитра нова текстова измама, обхващаща Обединеното кралство като експерт споделя прост трик, за да се защитите

Измамниците в този момент дърпат сърцата в опит да получат бързо пари - с пагубни последствия за тези, които станат жертви.

Според специалистите най-новата текстова машинация, обхванала страната, е маневрата „ здравей, мамо “, при която хитри измамници се показват за родственици на жертвата в опит да ги разделят с мъчно извоюваните пари. Често измамникът се показва за дете на жертвата, измисляйки история за това по какъв начин са изгубили телефона и банковата си карта и се нуждаят от помощ.

Обичливите родители са им се притекли на помощ, единствено с цел да бъдат излъгани от хиляди. Ново предаване на Канал 5 Текстови измами: Не ви хващат, което се излъчва довечера, преглежда най-новите текстови измами и чува от жена, която считала, че екипът за обслужване на клиенти на нейния снабдител на широколентов достъп се е обадил с механически проблем.

По-късно тя откри, че лъжец е хакнал телефона й и е откраднал близо £1000 от банковата й сметка. Д-р Кейти Пакстън-Фийр, учител по киберсигурност в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР