Измамници приканват в нета момичета да се снимат по бельо,

...
Измамници приканват в нета момичета да се снимат по бельо,
Коментари Харесай

Внимание! Мамят момичета да се снимат по бельо

Измамници приканват в нета девойки да се снимат по долни дрехи , като им вземат персоналните данни, а в подмяна им дават обещание по 2 500 лева на всяка фотосесия, разбра HotArena.

От подправен профил в нета с името Анастасия Хампарцумян се предлага на девойки да снимат фотосесии по долни дрехи с краткотрайни контракти. Едно от девойките даде скрийншотове на чата, от които излиза наяве, че когато споделя, че се съмнява в истинността на написаното, дамата я твърди, че всичко е истина и даже ще поличо 2 500 лв. за една фотосесия, като желае ЕГН-то на момичето и трите й имена, сякаш да прати сумата още преди задължението да е изпълнен. 

Когато девойката пита коя е компанията, й се дава отговор, че е дъщерна на Ивет модерно, а пък самият контракт ще бъде подписан със самата Ивет Григорова. Проверка на Телеграф откри, че от Ивет модерно за първи път чуват за сходни сесии и дъщерни компании. 

" Възмутена съм от случилото се! Очевидно е вярна максимата " Риба се лови в мътни води ". Не познавам лицето Анастасия Хампарцумян и организацията ми Ивет модерно няма дъщерни компании и компании, упълномощени да подписват контракти от наше име. Искам ясно и изрично да заявя, че няма да разреша името Ивет модерно да бъде компрометирано и употребявано за користни цели, по тази причина приканвам всички наши сегашни и бъдещи сътрудници, клиенти и модели да се доверяват само на директния контакт с членовете на екипа ни и да подписват контракти с евентуални наши контрагенти посредством нас. Всеки различен опит следва да се приема като машинация и да се преследва и санкционира съгласно законите в страната ни. Бъдете здрави! ", разяснява собственичката Ивет Григорова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР