Изложбена зала на две нива, многофункционална зала, арт клуб -

...
Изложбена зала на две нива, многофункционална зала, арт клуб -
Коментари Харесай

Новата галерия на Гладстон - многофункционална и комфортна

Изложбена зала на две равнища, многофункционална зала, арт клуб - кафене, графична база, ателиета, офиси, хранилище за предпазване на картините, магазини за пласиране на художествени материали и дребна арт изложба ще се обитават в чисто новата Изложбена изложба на ул. "Гладстон ", научи кореспондент на Plovdiv24.bg.
Община Пловдив към този момент разгласи инженеринг за постройката, цената на поръчката е за 3 500 000 лв. (без ДДС). По проект остарялата постройка би трябвало да бъде съборена и на нейно място да се вдигне нова, отговаряща на европейските стандарти за сходен вид зала, което да разреши включването й в събитията от календара на Пловдив през 2019 година. За посетителите пък би трябвало да е обезпечен оптимален комфорт.
Като цяло постройката би трябвало да се раздели на изложбени площи, търговски площи, кафе-клуб на художниците.Част от нея би трябвало да се планува и за осъществяване на конференции и семинари. Мобилни и сгъваеми стени в общата изложбена зала пък ще разреши раздекяне на пространството за по-камернисъбития. 
Планира се още монтиране на система за видеонаблюдение, уместно осветяване, обезпечаване висок клас на енергийна успеваемост на постройката, достъп за хора с увреждания. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР