Изложба, посветена на 50-годишнината на Регионалния телевизионен център във Варна,

...
Изложба, посветена на 50-годишнината на Регионалния телевизионен център във Варна,
Коментари Харесай

Изложба за 50-годишнината на РТВЦ-Варна е подредена на входа на Морската градина

Изложба, отдадена на 50-годишнината на Регионалния ефирен център във Варна, е подредена на входа на Морската градина в града. Черно-белите и цветни снимки показват значими моменти от работата и развиването на публичната медия.

Репортери, водещи, оператори, техници и режисьори надничат с усмивка от фотосите и разкриват пред публиката част от магията на малкия екран.

В изложбата има и черно-бели снимки от зората на Регионалния ефирен център във Варна тъкмо преди 50 години. Тогава и малкия екран е била черно-бяла.

Пътешествието през годините и технологиите е любопитно за феновете на малкия екран, които посещават изложбата. Верните другари на Българска национална телевизия споделят и какво обичат да гледат най-вече:

- " Доста са! Тези, които са изпълнени с просвета, можене и знаене на водещите. А тези, които им подсказват откъм гърба - режисьорите, тях не виждам. "

- " Да продължава по същия метод, стратегиите са положителни и хубави. Сутрешният блок е доста забавен също. "

Фотографската галерия, която се реализира с поддръжката на Дирекция " Култура и духовно развиване " към Община Варна остава на входа на Морската градина до 15 септември.

Репортер: Деян Михайлов
Оператор: Реждеб Шабанов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР