Излизането на ИТН от коалицията ще донесе негативи на партията

...
Излизането на ИТН от коалицията ще донесе негативи на партията
Коментари Харесай

Антоний Тодоров: Излизането на ИТН от коалицията ще донесе негативи на партията и Слави Трифонов

Излизането на Има Такъв Народ от обединението ще донесе негативи на партията и на самия Слави Трифонов, счита политологът Антоний Тодоров.

Пред NOVA NEWS политологът Антоний Тодоров уточни като първи претекст: " Той показва, че е едноличен притежател на неговата партия. Той сподели безусловно „ Аз издърпвам моите министри”.

Според Тодоров такова изказване би трябвало да се предшества от вътрешна полемика с управителните структури в нея. По думите му, в случай че се е провалила тази коалиция, то неотложно би трябвало да има избори.

„ Искаме ли обаче избори? В обществото няма такава настройка. Не виждам таква настройка и в множеството партии. Дори ГЕРБ, които би трябвало да желаят предварителни избори, са въздържани ", уточни политологът.

Тодоров напомни, че и социологическите изследвания не предвиждат при нови избори да има партия, която да завоюва с безусловно болшинство. „ Каквото и да се случи, още веднъж ще има сложни договаряния за коалиция,” акцентира политологът.

Трудният звук и обидите сред политиците у нас предизвикаха коментара му: " Спомняте ли си в миналото господин Ахмед Доган да е казвал заостреност във връзка с някой политик? Той е един същински добър образец, че не трябва да затваряш всичките порти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР