Излезе релизът на деветия албум на Еминем, 45-годишният рапър пусна

...
Излезе релизът на деветия албум на Еминем, 45-годишният рапър пусна
Коментари Харесай

Еминем издаде нов албум след четиригодишно мълчание

Излезе релизът на деветия албум на Еминем, 45-годишният рапър пусна Revival след 4-годишно безмълвие.

В новия албум музикантът е избрал остри и вълнуващи го тематики: политиката, битката с известността, връзките с децата му, зависимостта му от дрогата, оповестява Радио Варна.

През 90-те години лириката на Еминем бе повлияна от комплицираните му връзки със брачната половинка Кимбърли Ан Скот, за която два пъти се е женил и с която е отгледал дъщерята си Хейли Джейд Скот. Три от песните в албума той е посветил на 21-годишната Хейли, в тях той се разкайва, че е разказвал за нея в лириката си и я е употребявал в гонитбата за популярност.

В доста от частите в Revival рапърът загатва, че това ще е последният му албум. „ Може да върна славата, само че не желая. Ще пусна този финален албум и ще приключа с всичко... “, изповядва се артистът.

Според експертите монолозите на рапъра са се получили доста персонални и прочувствени. В тях той желае амнистия от децата си (освен Хейли той има и няколко осиновени деца) и си спомня тежките моменти в болничното заведение, когато е бил сред живота и гибелта. „ Усмивката е подобаваща за фотосите. Винаги дръжте един на различен. Вечно ще те обичам и ще остана в паметта ти. Знам, че в никакъв случай няма да ме забравиш. Само не тъжи, когато си спомняш “, пее Еминем за щерка си в една от новите песни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР