Излезе писмото на принцеса Даяна, което тя пише няколко месеца

...
Излезе писмото на принцеса Даяна, което тя пише няколко месеца
Коментари Харесай

Публикуваха едно от последните писма на принцеса Даяна СНИМКА

Излезе писмото на принцеса Даяна, което тя написа няколко месеца преди гибелта си. Трагичното писмо от майката на принц Уилям и принц Хари, в което тя написа за очакванията си, че 1997 година " ще бъде по-лека " за нея, стана обществено достояние от нейната поверителна сбирка от преписка.

Бившата брачна половинка на английския крал е написала трогателна записка на 17 декември 1996 година - осем месеца преди да загине при автомобилна злополука във френската столица.

Princess Diana details her hopes for the year she died in unearthed Christmas letter
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

Мрачният звук на писмото от две страници отразява травматичната година, която принцесата на Уелс преди малко бе претърпяла след развода си с крал Чарлз III.

В писмото тя приказва за желанието си да прекара Коледа през 1996 година в чужбина " на слънце ", като шеговито прибавя: " Ако остана тук, ще надмина себе си! "
 Принцеса Даяна Принцеса Даяна Снимка: Getty
В сходство с традицията на кралското семейство принц Уилям и принц Хари прекараха Коледа в Сандрингам с татко си и баба и дядо си, написа Mirror. Смяташе се, че снахата на кралица Елизабет II е прекарала последната си Коледа сама в двореца Кенсингтън, само че съгласно това писмо тя е уредила да лети в чужбина.

След това тя добави: „ Надявам се 1997 година да бъде по-лесна за всички нас “. Въпреки това през август 1997 година принцеса Даяна попадна във съдбовен случай по улиците на Париж. И... към този момент нищо не е същото.
 Принцеса Даяна Принцеса Даяна Снимка: Getty Images Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР