Излет на палатка край езеро в Долни Богров е завършил

...
Излет на палатка край езеро в Долни Богров е завършил
Коментари Харесай

Кошмарни подробности за рибаря, загинал в свирепата софийска буря

Излет на палатка край езеро в Долни Богров е приключил със гибелта на 55-годишен софиянец по време на бурята нощес. Върху него се е стоварил голям клон от дърво, прекършен от ураганния вятър, оповестява trafficnews.bg.

Мъжът е умрял на място, а 50-годишната жена, която е била с него, е откарана в тежко положение с голям брой контузии в региона на главата в софийската болница "Св. Анна ".

Тя е съумяла да позвъни на незабавния телефон 112, на мястото са пристигнали две коли за спешна помощ, само че мъжът към този момент е бил умрял.

След страховитата стихия: Огромна покруса край езеро в Долни Богров

Двамата потърпевши са излезли от палатката, с цел да се опитат да я укрепят, когато клонът е рухнал върху тях, описаха хора от Долни Богров.

Пострадалите най-вероятно са опънали палатка там, тъй като са били риболовци, считат локалните.

Трите езерца, край които се е разиграла нещастието, са известни като Гьолчетата и са обичано място за въдичарите от столицата. Край две от тях от може да се лови риба гратис, а третото е взето на аренда от клуба за състезателен лов на риба Bogrov Lake.

Страшна панорама в центъра на София след снощния разгром ВИДЕО

Водоемите са се появили на мястото на някогашни кариери. Край тях всеобщо се практикува и нощен лов на риба.

От Bogrov Lake обясниха, че нещастието не се е случила на тяхната територия. „ Чухме за случая, само че не знаем детайлности. При нас са неразрешени палатки и каравани “, обясниха от клуба.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР