Излъчихме членове на тази комисия, за да защитим момчетата, ще

...
Излъчихме членове на тази комисия, за да защитим момчетата, ще
Коментари Харесай

Пеевски: Ще поискаме всички бити полицаи да бъдат изслушани в парламента (ВИДЕО)

„ Излъчихме членове на тази комисия, с цел да защитим момчетата, ще желаяме всички бити служители на реда да бъдат изслушани тук, да се прожектират всички фрагменти.

Тенденциозно бяха в интернет единствено фрагментите, където има бити протестиращи. Аз споделям, където има принуждение, единици би трябвало да си понесат отговорността. Но не може да се смята, че полицията би трябвало да бъде лишена от всевъзможни права. Защото вие представяте ли си да няма полиция? Ще стане безредица “, посочи Пеевски.

 

„ Видяхте какво се случва – палени кофи, опожаряване на имущество, експанзия чудовищна, едни вандали. Агресията на служителите на реда, която беше единична, видяхте за какъв брой малко случаи се приказва, тези лица, които са постъпили отвън закона, би трябвало да си понесат отговорността, само че по законовия ред “, изясни той.

 

„ Тази комисия какво ще проверява единствено – кой е обичай и кой не е обичай? А за какво не се заемат за това футболно безчинство и тези вандали да има по-строги наказания? Ние по тази причина ще влезем и ще предложим вътре това, тъй като в случай че има по-строги наказания и има страна, нещата няма да се случват. Но ние не можем да се лишим от полиция. Направо да внесем един закон и да закрием полицията – вие желаете ли това? “, попита Пеевски.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР