Изкуството и красотата вървят ръка за ръка, а когато говорим

...
Изкуството и красотата вървят ръка за ръка, а когато говорим
Коментари Харесай

12 топ тенденции в маникюра, от които ще бъдете обсебени тази ЗИМА

Изкуството и хубостта вървят ръка за ръка, а когато приказваме за дизайна, който избираме да краси ръцете ни - това е повече от явно.

Тази зима ще можете да избирате от в действителност неограничени дизайни, посредством които да демонстрирате вашата ярка характерност и които могат да бъдат съвършеното допълнение към вашия персонален и неповторим жанр, или може би просто да отразят вашето въодушевление през този магичен и магически сезон.

Докато трендовете в маникюра през есента бяха свързани с спомагателни 3D орнаменти и препратки към Y2K стила, посредством сходни на стикери лепенки, то през днешния ден ще ви срещнем с най-горещите фешън хрумвания за най-студения сезон.

Стилът, въодушевен от " глазираните понички ", който към този момент добре познаваме ще получи уютно възобновяване, а ноктите ще бъдат покрити с обилие от обилен искра, диаманти и железен хром, и то освен в навечерието на новогодишната нощ.

Същевременно за почитателките на по-семплите маникюри - минималистичните класики като френския маникюр и едвам забележимите рисунки върху ноктите, също ще преобладават в зимните трендове.

В галерията ни през днешния ден ще ви срещнем с 12 фешън музи за вашия маникюр тази зима, в които сме сигурни, че ще се влюбите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР