Изкусителната блондинка представи по нестандартен начин, че ще има още

...
Изкусителната блондинка представи по нестандартен начин, че ще има още
Коментари Харесай

Рекордно 4-0 бебе чака Жаси от „Сделка или не“!

Изкусителната русокоска показа по ексцентричен метод, че ще има още едно дете. Ексмоделката подрежда в редица трите си хлапета, пуска им номерация и изненадващо се поява с голям стомах, върху който е изписана цифрата 4.

Жасмина Маджид отхвърля да разкрие в кой месец е, като мнозина подозират, че е към края на бременността си и още веднъж скоро ще стане майка. Поздравления русокоската получава от Ирен Онтева и Виктория Капитонова, както и от още хиляди хора, които се радват на фамилното й благополучие. Асистентката от „ Сделка или не “ изгря преди години на дребния екран, само че към този момент може да се похвали, че е лекар по стопанска система . Мацето заряза кариерата си на тв водеща и се посвети на наследниците и следването си. В три следващи години Жаси роди две девойки и едно момче на сирийския милионер Ариф Маджид. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й е лекар в региона на маркетинга.

„ Най-нормалното нещо е и аз да стана лекар “, счита Жаси, която в това време се разкраси с куп oпeраци и наподобява повече като тийнейджърка, в сравнение с като майка на три и скоро на четири деца. Жаси нееднократно е разкривала, че поддържа форма с тренировки у дома, като даже си е купила и бягаща пътечка. Освен това съблюдава строги диети, с цел да има сходно плътно и секси тяло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР