Изключително важно в момента е ГЕРБ да си върне физиономията.

...
Изключително важно в момента е ГЕРБ да си върне физиономията.
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ трябва да си върне физиономията, Василев да не отваря Кутията на Пандора

„ Изключително значимо сега е ГЕРБ да си върне физиономията. Управляваме с демократични партии - да, само че главният ни принцип е колкото се изкарва, толкоз да се харчи. Това подсигурява резистентност и е почтено да не задължаваме младежите да ни заплащат задълженията. Защото 3% недостиг значи нещо неприятно. Това е задлъжнялост - вземането на нов дълг е неприятно нещо. Липсата на ограничения за понижаване на недостига, е неприятно нещо “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изключително съвещание на партията. 

„ 5% рента на 2,3 милиарда евро нов дълг - това са близо 250 милиона лв. рента годишно! Това не е добре. И желая да кажа на всички, че приканвам Асен Василев да не отваря Кутията на Пандора и да не води страната към задлъжняване “, разяснява водачът на ГЕРБ.

В събота ще се организира Национално заседание на ГЕРБ във Велико Търново

„ Всички желаят да се вършат на положителни, единствено че задълженията се натрупат и лихвите са към този момент милиарди на година. Кой ще ги заплаща тези лихви? Не виждам ограничения, които да подсигуряват връщането на тези задължения. Напротив, виждам ограничения, които са комични - ограничения за доносите, за гъбите, и прочие. По времето на комунизма дефицитът със закон беше контролиран да бъде нула, съобщи някогашният министър председател.

„ Екзотиката няма да я приемем, забавно за какво след изборите се дават ограничения, които фрапантно да усилят налозите на жилищата в България “, попита Борисов.

Бойко Борисов е отчаян от дейностите на „ Продължаваме промяната “

„ Логично беше хората преди изборите да знаят какво става, в този момент ще се подвигат налозите с по 40-50% на жилищата на хората. В програмата на ГЕРБ е записано никакво повдигане на налозите “, уточни още той.

„ С сътрудниците ни в това ръководство би трябвало да знаем какви линии не би трябвало да се минават, тъй като ще си загубим физиономията, хората в център дясното ще упорстват да сме тези, за които те са дали своят вот “, добави още Борисов.

„ Преди година ПП-ДБ говореха за 8 милиарда, че са били откраднати от ГЕРБ, а те самите теглят по 5 милиарда заеми “, съобщи и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР