Изключително тъжно е, че това е поредният ден, в който

...
Изключително тъжно е, че това е поредният ден, в който
Коментари Харесай

Иван Петков: Натиснат е бутонът на марионетната държава

" Изключително тъжно е, че това е следващият ден, в който Народното събрание не се занимава с нещо, което да бъде в интерес на нашия народ ", съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Иван Петков при разискванията за приемане на декларация в поддръжка на участие на Украйна в НАТО.
Социалистът напомни, че ден по-рано беше отхвърлено предложение на Българска социалистическа партия по Кодекса за обществено обезпечаване. " Днес целият ден все едно се намирам не в Народно заседание на Република България, а във Върховната Рада. В същото време заявяваме декларация, с която да подкрепим Украйна във Вилнюс. Но господарят на това държавно управление преди няколко седмици декларира, че Украйна най-вероятно няма да може да отиде във Вилнюс, поради различията, които се случват в Алианса ", съобщи Петков от парламентарната естрада. 
Според депутата с изключение на Америка, огромна част от страните в НАТО като Германия и Унгария, също са разграничени по позицията за Украйна. " Може би, тъй като блицкригът на Украйна е в цялостна мощ и е натиснато бутончето на марионетната страна. От обещано посолство ли, от дадени посолства ли? Кой водач ходеше в границите на 5 дни три пъти в обещано посолство? В кой запис разясниха, че всичко ще се прави по отношение на посолството? И от това всичко, което се сподели, е ясно, че господарят е хвърлил кокала и кучето следва това, което подмята неговият стопанин ", заключи Иван Петков.
Парламентът одобри декларация в поддръжка на присъединението на Украйна в НАТО. Той бе импортиран от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи и " ИТН ". Същите обединения гласоподаваха " за " в пленарната зала и по този начин тя мина със 157 гласа. " Възраждане " и Българска социалистическа партия гласоподаваха " срещу ". Нито един народен представител не се въздържа.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР