Изключително сме притеснени от новото назначение на кмета Терзиев –

...
Изключително сме притеснени от новото назначение на кмета Терзиев –
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон

„ Изключително сме обезпокоени от новото предопределение на кмета Терзиев – уволненият от Фандъкова някогашен към този момент шеф на завода за боклуци. Този човек е уволнен по отношение на драматичен случай под неговото управление, при който имаме смъртен случай – умрял е служащ в завода за боклуци “.

Това съобщи общинският консултант Георги Георгиев от ГЕРБ пред публицисти. Той акцентира, че „ новите фрагменти на Терзиев са уволнените от Фандъкова “ и заподозря кмета Терзиев, че не разполага с екипа, за който говореше.

„ Вероятно кметът е бил измамен, само че би трябвало да стане ясно по какъв начин хора, които са уволнени поради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община години по-късно. Че ще са заредени с реваншизъм е ясно, въпросът е това ли са новите стандарти, това ли е квалифицираният екип – уволнени фрагменти да бъдат връщани през парадния вход “, попита Георги Георгиев.

„ Колегите, които щяха да бъдат спасители на София, са спасители не в ръжта, а спасители в кишата “, сподели още той.

Според Антон Хекимян, че „ спасението на София “ се отсрочва, за столицата към този момент е пленник освен не политически боричкания, само че и на невъзможността на новия екип да се оправи с митингите и с почистването на града.

Той разяснява и, че е явно, че Политическа партия са дали обещание на Борис Бонев да бъде ръководител на СОС, само че това няма да се случи.

„ Борис Бонев не е първият български жител, измамен от Политическа партия, тъй че да се връща към действителността, с цел да може всичко това, за което се заклехме, да се случва. Нас ни интересуват хората, а не разпределянето на постовете сред първата и други групи в Съвета “, сподели още Антон Хекимян.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР