Изключително сме доволни от резултатите. Имаме 71 кмета при 57

...
Изключително сме доволни от резултатите. Имаме 71 кмета при 57
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с първи коментар след балотажа

Изключително сме удовлетворени от резултатите. Имаме 71 кмета при 57 на предходните локални избори. Ние сме втора политическа мощ по брой кметове. Печелим 4 регионални града - Шумен, Разград, Русе и Силистра . Това сподели в първия си коментар след края на изборния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от .

Партията е част от обединението от леви обединения, издигнали Ваня Григорова за кандидат-кмет на София.

" Увеличаваме си и партийния избор с към 50 000 гласа. Ние и Движение за права и свободи сме единствените партии с покачване на гласовете си - за партията, и като брой кметове. Чакаме с неспокойствие София. Благодарим на всички, които ни поддържаха ", разяснява тя. И добави, че огромният губещ на изборите е ГЕРБ.

" Започва да се случва обединяването против модела на ГЕРБ, той стартира да се разгражда. Българска социалистическа партия е консолидирана, резултатите демонстрират доста работа. Кандидатите ни работиха в доста сложна конюнктура - напън, платен избор. Показахме, че имаме мощни кандидатури и експерти ", счита Нинова.

Според данните на „ Тренд ” Ваня Григорова губи борбата за София със събрана поддръжка от 43,6% против 51,7% за Васил Терзиев. А съгласно „ Галъп ” тя е получила 44,3% против 50,8% за Терзиев. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР