Изключително се радвам и искам да използвам повода да поздравя

...
Изключително се радвам и искам да използвам повода да поздравя
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Поздравявам службите, в ММС няма място за рекети

" Изключително се веселя и желая да употребявам мотива да поздравя службите, че са заловили лицето, защото в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети ". Това съобщи спортният министър Димитър Илиев пред Българска национална телевизия, откакто по-рано през днешния ден специалист от Министерството бе задържан след приемане на рушвет с белязани банкноти.


" Това, което аз имам като информация е същото, което има и в медиите. Днес е имало акция на КПКОНПИ и прокуратурата и е арестуван чиновник на Министерството на младежта и спорта за голяма сума за рушвет. Ръководството на ММС е оказало цялостно подпомагане на проверяващите органи ", сподели Илиев.

" Служителят е основен специалист в Министерството на младежта и спорта. Като на всеки различен специалист в министерството, обработва планове, работи в услуга на федерациите ", добави министърът по отношение на пълномощията на арестувания чиновник.

По-рано през днешния ден прокуратурата разгласи, че е задържала чиновник на ММС с 62 000 лв. рушвет с белязани банкноти. Впоследствие от прокуратурата дадоха брифинг, на която споделиха, че специалист в дирекция " Финанси " на ММС е изискал пари от президент на спортна федерация, с цел да получи федерацията желаните средства за образуване на европейско състезание през идната година.

По непотвърдена информация става въпрос за Федерацията по повдигане на тежести и идното Европейско състезание за мъже и дами в София, което ще се организира през февруари, а изнудван е бил президента на организацията Ариф Маджид. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР