Изключително съм развълнувана от подкрепата на колегите и пациентите. Не

...
Изключително съм развълнувана от подкрепата на колегите и пациентите. Не
Коментари Харесай

Битата акушерка проговори: Върнах си способността да чувствам и дишам



Изключително съм разчувствана от поддръжката на сътрудниците и пациентите. Не съм очаквала такова доверие и обич. Това сподели потърпевшата акушерка от „ Шейново “ доктор Албена Гагова в ефира на БТВ.

Тя бе нападната от Владимир Стоянов, който изиска плацентата на новороденото си дете и откакто схваща, че това не може да се случи, нанася нечовечен удар на лекарят, който е оказал помощ за раждането.

Тя призна, че това е бил доста персонален миг. „ Смятам, че лекарската колегия може да бъде обединена. В медицината няма място за експанзия “, акцентира доктор Гагова.

По думите й случаите на експанзия демонстрират, едно болно общество. „ Не мога да си обясня по какъв начин деца протягат ръка на лекари и учители. Това се корени във възпитанието “.

„ Голям триумф за мен е да мога да вдишвам. Въздухът е прелестен. Върнах си способността да усещам и вдишвам. Искам да си върна живота назад “, показа потърпевшата жена.

Д-р Гагова показа, че до случая не е познавала Владимир Стоянов. „ Видях го за първи път. Нямам визия каква беше тази маниакалност към плацентата след секциото на брачната половинка му. Психиката на този човек е доста надалеч от моята. Не мога да си обясня защо тъкмо му е трябвала тази плацента “.

На въпрос дали желае нещо да му каже, Албена Гагова сподели: „ Нищо не желая да му споделям. Очаквам всеки да си свърши работата “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР