Изключително досадната Славена Вътова - модел, водеща и носителка на

...
Изключително досадната Славена Вътова - модел, водеща и носителка на
Коментари Харесай

ЧИТАТЕЛИ: Славена Вътова ни трови с вегански ла*на!

Изключително досадната Славена Вътова - модел, водеща и носителка на купата " Мис България 2006 ", неотдавна е писателка. Миналия месец тя показа дебютната си книга “Хапки благополучие ” и пожъна извънреден триумф - съгласно хора от сектора от томчето са продадени към 30 бройки, половината - по време на представянето.

В книгата дамата, която в случай че не друго, сигурно има удивително дупе, споделя с читателите персоналните си предписания за хранене, препоръки за пълностоен живот и личностно развиване. По всичко проличава обаче, че публиката се интересува повече от нейни фотоси по бански, защото творбата е поръчано 3 пъти по интернет за повече от месец. Пък и цената от 35 лв. не е смешка.

" Опитах се да сготвя една от рецептите на Славена - веган торта с авокадо. Мъжът ми щеше да ме изхвърли от къщи. По-гадно нещо не сме яли цялото семейство, само че може грешката да е у мен. Все отново вижте я - наподобява съвършено, несъмнено знае по какъв начин да се храни ", твърди читателка.

Умее и да готви

Вътова очевидно не разчита да печели пари с писателските си и кулинарни умения. Преди месец топ инфлуенсърката и някогашна Мис България яхна бляскав мерцедес, чиято цена в магазина е близо 300 000 лв..

Красавицата, която към момента кара мъжете да се обръщат след нея, въпреки че е майка на две деца, очевидно не страда от финансови проблеми. Тя има над 130 хиляди почитатели в инстаграм и постоянно употребява известността си, с цел да популяризира разнообразни неща против големи възнаграждения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР