Изискванията към отбранителната индустрия нарастват благодарение на Путин и неговите

...
Изискванията към отбранителната индустрия нарастват благодарение на Путин и неговите
Коментари Харесай

Тагарев: Путин и агресията му създават перспективи за българската военна индустрия

Изискванията към отбранителната промишленост нарастват с помощта на Путин и неговите нападателни дейности. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев. Той взе участие във форума " Нарастващи потребности от поддръжка на отбранителната промишленост и благоприятни условия за нововъведения ".

" Необходимо е бързо развиване и внедряване на нови артикули, както и огромно произвеждане. Това дава благоприятни условия за развиване на българската промишленост, тя към този момент има прелестни вероятности ", акцентира Тагарев.

Министърът напомни, че всекидневно на фронта в Украйна се употребяват по няколко хиляди артилерийски снаряда. Тези условия дават нови благоприятни условия за нововъведения в българската промишленост, развиване на нейната конкурентоспособност и консолидиране в евроатлантическата индустриална база.

Тагарев разяснява и шпионския скандал в ГДБОП и арестувания чиновник.

" Няма специфична инспекция за случая от през вчерашния ден, това е нормална интервенция на службите, надлежно със законите. Трябва да се тормозим от враждебното въздействие в нашата страна, има сили, които влагат запаси в това ", сподели той, представен от БГНЕС.

На въпрос по отношение на темповете на рационализация на българската войска, военният министър обърна внимание на бюджета за защита. Тагарев означи, че " след доста години занемаряване на защитата ", от 2019 година бюджетът последователно пораства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР