Изискана е информация от МВР дали Мартин Божанов - Нотариуса

...
Изискана е информация от МВР дали Мартин Божанов - Нотариуса
Коментари Харесай

Минчев: Има отговор в НС от МВР за Нотариуса

Изискана е информация от Министерство на вътрешните работи дали Мартин Божанов - Нотариуса е бил помощник на полицията, има отговор в секретното деловодство на Народното събрание, който съставлява класифицирана информация, заяви Никола Минчев, ръководител на краткотрайната парламентарна комисия за изясняване на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

Минчев добави, че народните представители могат да се срещнат с информацията в отговора.



На днешното съвещание на комисията стана известно, че нито един от поканените за чуване няма да участва. Никола Минчев заяви, че и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, както и някогашните основни прокурори Сотир Цацаров и Иван Гешев са отклонили поканите.



" Насила не можем да докараме никой от поканените да участва ", добави Минчев. 



Припомняме, че Мартин Божанов беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб " SS " в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Божанов. Прокуратурата ревизира дали в клуба са членували магистрати, както дали и за какво са ходили там. В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която се допуска, че е бил Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, имотни измами и пране на пари. В Народното събрание беше основана краткотрайна парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Божанов. Съдийската и Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет също започнаха да работят по проблема.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР