Изисках и прочетох цялата документация по скандалния случай за действията

...
Изисках и прочетох цялата документация по скандалния случай за действията
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: Съветникът на Тагарев заплашвал наред. Искал да изкарат от зала дете с опасност за живота

„ Изисках и прочетох цялата документи по скандалния случай за дейностите на Мустафа Емин в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. В документите написа, че господин Емин е показал „ вербална експанзия ” и е „ отправял закани като загатва за интервенция от министъра на опазването на здравето ”. Поискал е „ да се снабди с имената на целия медицински личен състав, взел участие в прегледа и лекуването на детето му ”, „ за да бъдат показани на министъра на опазването на здравето ”. Това написа в профила си във Facebook депутата от ГЕРБ Костадин Ангелов.
Той прецизира, че по същото време същите медици са се борили за живота на дете с хеморагичен потрес.
„ Докато са провеждали ресусцитация в детска противошокова зала, „ нападателен мъж е упорствал детето му да бъде признато неотложно ”. Всички пояснения на дежурния медицински екип са идентични и потвърждават историята с обстоятелства. Описът от камерите в „ Пирогов ” също съответствува с написаното от медиците “, изяснява той.
В едно от обясненията се споделя:
„ Моля, вземете ограничения, тъй че да можем да работим, без да бъдем заплашвани с министри и хора, употребяващи служебната си власт. ” Тъжно е, нали?! Цялата тази информация ще изпратя на депутатите от Комисията по опазване на здравето и Комисията по защита. Призовавам министъра на защитата Тодор Тагарев неотложно да уволни Мустафа Емин! Очаквам и незабавна реакция от министъра на опазването на здравето Христо Хинков, с която да отбрани екипите на „ Пирогов ” и всички медици в България! В противоположен случай ще е кристално ясно, че за потулването на случая има напън “отгоре ”. Българските медици не заслужават това! Поклон, сътрудници! “, приключва Костадин Ангелов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР