Изходът от тази ситуация е правителството да отстъпи и да

...
Изходът от тази ситуация е правителството да отстъпи и да
Коментари Харесай

Костадинов: Ние, българите, сме собственикът на българската държава

Изходът от тази обстановка е държавното управление да отстъпи и да отбрани интереса на българските производители. Това съобщи ръководителят на „ “ в коридорите на Народното събрание по отношение на митинга на земеделските производители.

Според него най-важното нещо е държавното управление да престане да прави разграничителни линии и да чертае линии на ненавист в българското общество.

Виждате по какъв начин ръководещите основават настроения на ненавист против хората, които създават остатъчната българска храна, съобщи Костадинов и посочи, че споделя „ остатъчна “, тъй като сега не повече от 20% от българските храни са български по генезис, а 80% от храната ни е импорт.

Според Костадинов Народното събрание може да се намеси в тази обстановка и да гласоподава решение, с което да анулира предходното си решение за отпадане на възбраната за импорт на избрани украински артикули. Той обаче не счита, че Народното събрание ще го направи.

На въпрос за предизвестие на зърнопроизводителите да блокират жълтите павета в София, в случай че няма разговор и схващане, Костадинов разяснява, че би трябвало да създадат това, което споделят, тъй като схващане няма и разговор няма.

Ако аз бях на тяхно място, нямаше да повеждам договаряния с терористи, тъй като хората, които ръководят, се държат тъкмо като терористи. Те са взели за пленник една цяла страна, един цялостен народ и мислят, че могат да вършат с нас, каквото си пожелаят, сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Според Костадинов „ тъкмо в този момент е моментът да им се подсети кой е притежателят на българската страна “.

„ Това сме ние, българите “, добави той.

Костадинов уточни, че „ “ също провежда митинг – на 21 септември, пред постройката на някогашния Партиен дом.

Нарочно сме го създали по този начин, че да не съответствува с другите митинги, защото едно от най-големите обвинявания беше ориентирано против производителите на зърно, че те са надали не създатели на политически митинг, уточни той.

„ Естествено, че митингът им е политически, тъй като те имат политически претенции, защото проблемите им са политически и са основани от политиците в Народното събрание и в ръководещото болшинство “, добави Костадинов.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР