Изгонен за некадърност от президентството управлява БСП, а не Корнелия

...
Изгонен за некадърност от президентството управлява БСП, а не Корнелия
Коментари Харесай

Кметът на Перник: В БСП кадрува и решава всичко не Нинова, а уволнен от президентството за некадърност

Изгонен за несръчност от президентството ръководи Българска социалистическа партия, а не Корнелия Нинова. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на левицата.

На въпрос дали засяга Калоян Методиев, той удостовери: " Калин ли е, Калоян, не го знам ".

" Проблемът в нашата партия е, че към този момент даже и Корнелия Нинова не взима решенията, а оня хубавец, който го уволниха от президентството за несръчност. Той кадрува и взема решение всичко в Българска социалистическа партия. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек с изключение на да сее ненавист, нищо друго не съм чул. Защото в случай че президентството не го бяха взели щеше да е следващият международно незнаен човек, който се прави на политолог “, съобщи Владимиров по адрес на Калоян Методиев.
По мотив обвиняванията от страна на Корнелия Нинова, че нямат народен представител от града поради вътрешната съпротива в партията, градоначалникът съобщи: " Да сте ме чули в миналото да се извинявам за ръководството на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и доста бързо променям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени райони, имахме обичайни, само че това е към този момент в предишното. “

Владимиров, който остава член на Българска социалистическа партия, разгласи, че е напуснал Националния съвет, тъй като този партиен орган от дълго време не действа. „ Той се събира рядко и нормално на автограф отстраняват неуместните, когато в редките случаи се събират е, с цел да избавя Нинова. Аз нямам място в този орган освен това ръководство и управление “.
Кметът на Перник разяснява и присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството в четворната коалиция, като съобщи, че остава една горчилка, че просто е употребявана власт. Той посочи, че интервалът е бил дребен, само че с цел да е почтен пред гласоподавателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е трансформирала към по-добро.

„ Политическа партия много са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, само че на база на изявленията им и дейностите им са напълно в лявото поле. Българска социалистическа партия доста от дълго време се отдалечи от това да бъдат съвременна лява партия, нито има съвременно, модерно и съвсем нищо ляво. Ние станахме дори не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкоз обикновено и клиширано, че към този момент не е забавно “, съобщи Владимиров, представен от novini.bg.

Кметът на Перник е безапелационен, че ще се кандидатира за втори мандат на идните локални избори и няма упоритост да оглавява Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР