Изглежда упоритостта на Люк Шоу в Манчестър Юнайтед най-сетне се

...
Изглежда упоритостта на Люк Шоу в Манчестър Юнайтед най-сетне се
Коментари Харесай

Той пречупи Специалния! Люк Шоу с нов договор в Юнайтед

Изглежда упоритостта на Люк Шоу в Манчестър Юнайтед най-накрая се отплати. Мениджърът на тима Жозе Моуриньо, който най-често подлагаше на критика без капка страдание британския гений, през днешния ден разгласи, че крайният бранител ще получи предложение за нов контракт.

Мнозина предричаха блестящо бъдеще на 22-годишния състезател не толкоз от дълго време, а поради очевидния си капацитет Шоу мина от Саутхемптън на „ Олд Трафорд” през 2014 година. Идването на Жозе Моуриньо отпред съответства с възобновяване на Шоу от тежка травма, а доста пъти Специалния заявяваше, че геният би трябвало да му потвърди, че заслужава да носи екипа на „ алените дяволи”.

Жозе: Нямам проблем с Погба, само че той може още

Критиките на наставника отекваха мъчително в общественото пространство , само че Шоу нито един път не си разреши да изрази противоречие или да реагира по какъвто и да е метод. Всъщност, младокът го е направил и в случай че се съди по думите на Моу, отговорът на Шоу е пристигнал под формата на усърдна работа.

„ Случаят с Люк не е до това, че съм трансформирал мнението си – просто трябваше да забележим дали ще има еволюция в неговия капацитет или не”, разяснява наставникът.

Люк Шоу желае 5,5 милиона, с цел да си тръгне от Юнайтед

„ Познавам Шоу от мига, в който се появи във Висшата лига със Саутхемптън, знам добре неговите потенциал и качества. Въпросът бе дали той ще поеме в моята посока. Говоря за метода, по който желая да виждам своите играчи освен на терена, само че и в тренировките. Той постави големи старания.”

„ Вече е свободен от дребните контузии, те не се го мъчили от няколко месеца. Понякога сходно нещо стопира еволюцията, по тази причина в този момент съм благополучен. Естественото разследване на това е, че той ще получи нов контракт и ще остане състезател на Юнайтед за години напред”, приключи Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР