Изглежда романтиката на Кейти Прайс и Джон Джо JJ“ Слейтър

...
Изглежда романтиката на Кейти Прайс и Джон Джо JJ“ Слейтър
Коментари Харесай

Кейти Прайс заминава на почивка със звездата от E4 Женен от пръв поглед Джей Джей Слейтър на фона на планове за шесто бебе

Изглежда романтиката на Кейти Прайс и Джон Джо „ JJ “ Слейтър се разгаря, на фона на изказванията, че някогашният блестящ модел желае да имат бебе със звездата от „ Женени от пръв взор “.

45-годишната майка на пет деца и риалити звездата изглеждаха влюбени, до момента в който се гушнаха по време на премеждие навън по време на пътуването си до Европа. В момента новата двойка се любува на прелестите на България, като в сряда двамата ще се насочат на вълнуващо каране на четириколки.

Кейти и Джей Джей се настаниха дружно в своите гащеризони и каски на едно от най-големите офроуд преживявания с четириколки в Банксо по време на първото им взаимно пътешестване в чужбина. Двойката изглеждаше в положително въодушевление, като JJ прегръщаше новата си другарка на един от фрагментите.

Уютната разходка на Джей Джей и Кейти следва изказванията, че два пъти Аз съм звезда... Измъкни ме от тук! звездата е настроена да стане майка за шести път - с новия си другар се счита за идеалния мъж, с ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР