Изглежда малко известна китайска технологична компания ще изпревари южнокорейския лидер

...
Изглежда малко известна китайска технологична компания ще изпревари южнокорейския лидер
Коментари Харесай

Малко позната китайска компания изпреварва Samsung с първия гъвкав смартфон

Изглежда малко известна китайска софтуерна компания ще изпревари южнокорейския водач Samsung с стартирането на първия екран с еластичен смарт телефон. А първата информация за модела демонстрира, че той освен може да се огъва, само че и работи без проблем.

Samsung е единствено на няколко часа разстояние от представянето на своя Galaxy X, за който се чака да употребява тази нова технология. Китайския производител Royole Corporation обаче към този момент показа своя подобен модел FlexPai пред публицисти в понеделник, написа Business Insider.

 Снимка 387754
Източник:

За него писаха от профилираните уеб сайтове The Verge и Mashable, като съгласно тях устройството със 7,8-инчов екран може да се огъва на 180 градуса.

Първия по рода си смарт телефон ще бъде наличен на пазара в Китай на цена от 8999 юана или окло 1300 $. Той разполага със 128GB памет. Устройството работи с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon и батерия с потенциал от 3800 mAh.

 Снимка 387755
Източник:

Според производителя Royole дисплеят може да бъде сгъван 200 000 пъти, само че какво се случва по-късно не излиза наяве. Също по този начин не е ясно по какъв начин новият модел ще се оправи с конкурентният, който готви Samsung.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР