Изглежда имаме ново състезание в гейминг индустрията - и то

...
Изглежда имаме ново състезание в гейминг индустрията - и то
Коментари Харесай

CES 2020: NVIDIA и ASUS представиха 360-херцов гейминг монитор

Изглежда имаме ново съревнование в гейминг промишлеността - и то се мери в херцове. NVIDIA показа през вчерашния ден на ревюто CES 2020 монитора ASUS ROG Swift 360 - най-бързият гейминг екран в света с периодичност на освежаване до 360Hz. Този панел е създаден с концепцията за професионален състезателен гейминг - той е 24,5-инчов с резолюция 1080p и G-Sync процесор.

360Hz периодичност на освежаване значи на процедура по един кадър на всеки 2,8 милисекунди. Това би трябвало да даде невиждани равнища на гладкост при гейминг, по-малко ghosting и ниски равнища на латенция. До този миг на пазара във високия клас преобладаваха монитори с честоти 120 и 240Hz, ASUS ROG Swift 360 води нещата още една стъпка напред.

Този екран е и първият, който поддържа характерната технология на NVIDIA - 360 G-Sync. Това е усъвършенстван и усъвършенстван G-Sync режим с концепцията за 360Hz. Можете да бъдете сигурни, че това няма да е последният подобен екран и скоро ще забележим още 360-херцови модели. Swift 360 ще се появи по-късно през годината, като цената към момента не е известна.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР