Изглежда, че Samsung е тръгнала по пътя на Apple от

...
Изглежда, че Samsung е тръгнала по пътя на Apple от
Коментари Харесай

С какво Galaxy S9 се различава от Galaxy S9 Plus: нови подробности

Изглежда, че Samsung е тръгнала по пътя на Apple от позиция на разликите сред личните си флагмани. Ако през предходната година, Galaxy S8+ бе единствено мащабирано копие на Galaxy S8, то сред Galaxy S9 и Galaxy S9+ ще има няколко значими разлики. За това нещо към този момент знаехме и преди, само че последния информативен теч разкрива спомагателни елементи.
Различни размери на паметта
Samsung Galaxy S9 ще получи 4 GB оперативна памет и ще се предлага във версии с 64 и 128 GB непрекъсната памет, а Galaxy S9+ – с 6 GB оперативна и 64/128/256/512 непрекъсната памет. Въпреки това, 512 GB версия ще бъде налична в лимитирани количества за обособените райони.
Различни камери
Ако се има вяра на „изтеклата информация“, то втората значима разлика ще бъде в другите камери. Samsung Galaxy S9 ще получи една предна и една съществена камера, а Galaxy S9+ пък ще има по два модула начело и откъм гърба.

Различни размери и акумулатори
Както и предходната година, Samsung Galaxy S9 ще има 5,8-инчов екран, а размера на Galaxy S9+ диагонално ще е 6,2 инча. Съответно, ще бъдат разнообразни и потенциалите на батериите и размерите.

Между другото, инсайдери дават обещание още по-тесни рамки в новите флагмани спрямо техните прародители. „Безкрайният“ екран ще стане още „по-безкраен“, а това значи, че може да се чака понижаване на общите размери спрямо Galaxy S8 и Galaxy S8+.

Същите процесори
Ето, че и процесорите в двете устройства ще бъдат идентични — Qualcomm Snapdragon 845 за Съединени американски щати и неотдавна обявения Exynos 9810 за множеството страни.

В съпоставяне с процесора, употребен в Galaxy S8, Exynos 9810 ще бъде с 40% по-мощен, а също той поддържа и система за задълбочено образование въз основата на невронни мрежи и система за хибридно 3D-разпознаване на лица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР