Изглежда, че с цялото разнообразие от дрехи и обувки, които

...
Изглежда, че с цялото разнообразие от дрехи и обувки, които
Коментари Харесай

9 неща, които купуваме на автопилот, дори когато не се нуждаем от тях, когато мислим за това

Изглежда, че с цялото многообразие от облекла и обувки, които съществуват в този момент, можем елементарно да носим единствено това, което е комфортно и красиво.

Но не постоянно се получава по този начин. Правим едни и същи неточности и купуваме неща, които се оказват изцяло непрактични, а от време на време даже рискови. Те са ненавиждани от лекари, стилисти или просто хора, които към този момент са съжалили за покупката.

Кецове

Маратонките са универсални обувки, елементарно се съчетават както с дънки, по този начин и с поли. Те са комфортни и нормално не са скъпи. Това евентуално е мястото, където позитивните страни свършват.

Феновете на маратонките, които ги носят дълго време, могат да изпитат плантарен фасциит, плоски стъпала, мазоли, врастнали нокти на краката и изменена походка заради изместване на скелета.

Пухена шапка

Малко възрастни би трябвало да бъдат уверени, че носенето на шапки през зимата е нужда. Това е явно за множеството от нас. Друг е въпросът коя шапка да изберете? Разбира се, не забравяйте за практичността. Пухените шапки, които се ронят и цапат облеклата, явно не са най-хубавият избор.

Залепени кожени каишки

Естествената кожа явно е по-издръжлива и по-здрава от изкуствената кожа. Трябва обаче да се помни, че това, което производителите назовават ​​ ”естествена кожа ”, може да се окаже второразреден артикул, а точно залепени части от същата кожа.

Блузи с отворен тил

Топове и блузи с отворен тил, несъмнено, притеглят вниманието на другите. Но тези облекла не могат да се нарекат практични. Освен това би трябвало да имате избрани стилистични гении, с цел да намерите уместно дъно за такова блестящо облекло. Същото важи и за якета с отворени плещи или необикновени отрязъци.

Вталени тениски, тениски рокли

Тънките тениски са универсално облекло. Но моделите от на ниска цена трико, които са прекомерно стегнати по тялото, надали ще подчертаят достолепието на вашата фигура и ще наподобяват стилно.

По-скоро, в противен случай: тънките тениски и рокли с тениски не наподобяват преференциални даже на притежателите на идеални фигури.

Памучен чеп

Клинове се реалокираха от чисто състезателен продукт в категория всекидневно облекло. Има доста типове и дизайни за всеки мотив. Причината е във външния им тип – памукът бързо се разтяга и наподобява нехаен.

Освен това, за разлика от синтетичните тъкани, той не отстранява влагата, а я всмуква.

Суичъри с ръкави вид „ прилеп “, пончо

Дрехите с прилепени ръкави са ретротенденция, която претърпява прераждане. Може би такава кройка в действителност наподобява истинска, само че носенето на пуловери и рокли с такива ръкави, както и пончо, се оказва проблематично през студения сезон.

Връхни облекла, които са сложни за поддръжка

Дрехите, които мъчно се почистват сами, са много противоречив детайл от дрешника. Например палта с железни детайли, кашмирени палта или връхни облекла от косъм и кожа не могат да се перат в пералня и мъчно се почистват на ръка.

Сутиени с пуш ап

Пуш ап сутиени и долни дрехи с несъответствуващ размер – огромни и стегнати – могат да попречат на кръвообращението и лимфния поток и да предизвикат появяването на неоплазми.

С кои точки сте съгласни и с кои не? Какво бихте добавили към този лист въз основа на вашия опит?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР