Изглежда, че Кевин Костнър знае едно-две неща за уестърните или

...
Изглежда, че Кевин Костнър знае едно-две неща за уестърните или
Коментари Харесай

Кевин Костнър ще режисира 10-часов филм

Изглежда, че Кевин Костнър знае едно-две неща за уестърните или най-малко за правенето на филми, свързани със Запада. Между този жанр и бейзбола се въртят някои от най-хубавите произведения на артиста и режисьор. Следващият му режисьорски опит ще бъде в унисон с останалите филми, които е управлявал до този миг. Макар че този може да се отдели от тези предходни старания в една доста ясна категория: дължината.

Variety оповестява, че “Хоризонт” на Кевин Костнър може да бъде толкоз изчерпателен и просторен епос, че няма да се побере единствено в един филм. Всъщност, даже два може и да не стигнат. Костнър допуска, а може би даже се надява, че продукцията ще се състои от общо 4 елементи и може да бъде дълга повече от 10 часа.

Според казаното от Кевин Костнър пред, “Хоризонт” ще се раздели по-скоро на четири обособени кино лентата, които ще се свързват, а режисьорът ги назовава по-скоро “сага”, в сравнение с нещо друго. “Хоризонт” обгръща 15-годишен интервал по времето, когато Америка уголемява и заселва западната си граница след Гражданската война. Филмът ще опише историята освен на заселниците, които си проправят път в тази неразучена територия, само че и на коренното население, което към този момент живее там. Той също по този начин даде визия за това какъв брой голяма е тази продукция, когато сподели, че се организира кастинг за 170 друго говорещи артисти за функции.

Ако проектът за четири кино лентата, за който загатва Костнър, се реализира, концепцията е да се пуска по един на всеки три месеца, тъй че четирите кино лентата да излязат в границите на една календарна година. Продукцията ще стартира тази есен и ще продължи до края на годината и най-малко през половината на идната. Това наподобява по-скоро като франчайз от филми, които ще се обединят в една епична история.

„ Хоризонт” ще бъде четвъртият режисьорски опит на Кевин Костнър, като измежду сполучливите му такива е и “Танцуващият с вълци”. Той донесе на Кевин Костнър награди за най-хубав филм, най-хубав режисьор и номинация за най-хубав артист.

“Хоризонт” надалеч не е единственият уестърн на Кевин Костнър. Той към момента играе Джон Дътън в сериала “Йелоустоун” най-малко за още един сезон, който се трансформира в един от изненадващите телевизионни шлагери през последните няколко години, като феновете единствено се усилват с всеки минал сезон.

Couldn’t be more excited about what we’re working on.

— Kevin Costner & MW (@modernwest)
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР