Изглежда актьорът Дарин Ангелов най-после е намерил утеха след развода

...
Изглежда актьорът Дарин Ангелов най-после е намерил утеха след развода
Коментари Харесай

Тази ли е новата на Дарин Ангелов?

Изглежда артистът Дарин Ангелов най-сетне е намерил разтуха след развода си с Антония Русева. Към днешна дата той се радва на нова тръпка – еротичната моделка, писателка и неотдавна стажантка в Министерството на електронното ръководство – Калина Паскалева.

 

Запознати издават, че Калина постоянно била засичана да върви по обяд в Народния спектакъл, откъдето излиза с Дарин Ангелов. Предполага се, че двамата вървят дружно на обяд, поради обстоятелството, че Министерството на електронното ръководство се намира наоколо.

 

Отдалеч проличава, че двамата се радват взаимно на компанията си, само че досега не са нарушили границата на приличното на обществени места. Въпреки това мълвата носи, че те са най-новата световна двойка в родния шоубизнес.

 

За никого не е загадка, че Дарин Ангелов се разведе с жена си преди повече от година, а повода, довела до раздялата им е общоприета – взаимни изневери. Антония била тази, която първа поставила рога на брачна половинка си, а Дарин пък на собствен ред почнал да кръшка, с цел да й го върне. И въпреки да си дали втори късмет поради щерка им, съгласно мнозина разводът бил просто въпрос на време, както се и случи в реалност.

 

И въпреки Дарин да не си разреши да каже неприятна дума за някогашната си жена на обществено място, той бе унищожен след случката. Дори откри сили да се майтапи със сватбата в представлението „ Орфей “ в Народния спектакъл. Въпреки това в границите на година той отслабна фрапантно, състари се и си личеше, че минава през тежък интервал в живота.

 

Напоследък обаче той очевидно е живнал и съгласно хора от близкото му обграждане, това се дължи на новата обич.

Калина Паскалева, която скоро ще навърши 37 години пък е безапелационна, че не е срамно да си стажант и я изпълва с възторг и позитивни страсти. Междувременно стана ясно, че стажът й не е заплатен и би трябвало да завърши до 30 септември. Не е изключено по-късно да кандидатства и за непрекъсната работа в министерството.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дарин Ангелов актьор нова любов изгора Калина Паскалева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР