Издръжливата батерия осигурява до 90 минути работа в режим екоRoborock

...
Издръжливата батерия осигурява до 90 минути работа в режим екоRoborock
Коментари Харесай

Roborock H6 – компактна безжична прахосмукачка

Издръжливата батерия обезпечава до 90 минути работа в режим „ еко ”

Roborock H6 е компактна, лека и мощна вакуумна прахосмукачка

Вакуумните прахосмукачки Roborock се радват на известност по целия свят. Новият безжичен модел на компанията H6 удостоверява високото равнище на продуктите с този бранд.

В интервала от 14 до 21 май тече акция за предварителни поръчки на Roborock H6 на специфична цена от 339 евро в световния онлайн магазин Geekbuying – с ваучър H63399 за отстъпка от 60 евро (регулярната цена на прахосмукачката е 399 долара), плюс подарък на стойност няколко десетки евро. Доставките от склад в Германия стартират на 2 юни.

Roborock H6 разчита на безчетков мотор 420W, който обезпечава много огромна всмукателна мощ от 150 AW – задоволителна за унищожаване на частици и акари от дълбоки килими, кревати и тапицерия на коли.

Roborock H6 почиства дейно килими, кревати, тапицерия в автомобила…

Всмукателната мощ се усилва интелигентно, когато вакуумната прахосмукачка открие килим. 50-ватов мотор задвижва антистатични четки от въглеродни нишки с близо 4000 об/мин (RPM) посредством издръжливи зъбни колела с огромен въртящ миг.

Ролка с мека четка, въртяща се със скорост 1100 RPM, почиства елементарно пода от прахуляк и твърди парчета. Антистатичните материали и градивното осъществяване поддържат четката чиста за по-дълго време без поддръжка.

Петстепенната система за филтриране на въздуха филтрира до 99,97% от частиците с величина до 0,3 микрона, като по този начин отстрани замърсителите и алергените.

Roborock H6 има потребен бутон за задържане на вакуумирането

Проектирана точно с качествени материали и лека батерия, вакуумната прахосмукачка тежи единствено 1,4 кг. Това я прави комфортна за преместване от стая в стая, до колата и на други места, където е нужна.

Roborock H6 е първата безжична вакуумна прахосмукачка, която употребява литиево-йонна полимерна батерия. Разработена за Roborock, батерията обезпечава невероятна дълготрайност на работа от 90 минути в режим „ еко ” и 10 минути в режими „ макс ”.

Яркият OLED екран на прахосмукачката предлага елементарен достъп до сериозната информация, в това число равнището на батерията, оставащото време, определения режим, сигналите за поддръжка и други данни.

Roborock H6 разполага с LED панел за значимата информация

Прахосмукачката е основана с концепцията за елементарно потребление. Предвиден е бутон за задържане, при натискането на който вакуумът работи непрестанно, без да се постанова да държите непрекъснато спусъка – с него можете единствено да стартирате или спирате вакуумирането.

Roborock H6 е пригодена също за комфортно поддържане. Предните и задните филтри, както и цялата кофа за прахуляк се изваждат елементарно за измиване – поддържайки ги чисти, ще удължите техния живот.

Неприятният звук е редуциран до най-малко от шумозаглушаващата камера и усъвършенстваното ръководство на въздушния поток и в допълнение понижен от задния филтър.

Roborock H6 контролира интелигентно всмукателната мощ при разчистване на килими

Не на последно място, вариантите за докинг станции за зареждане със независим и стенен монтаж улесняват намирането на идеалното място за предпазване на прахосмукачката.

Roborock H6 се предлага с доста аксесоари вътре в кутията – в нея ще намерите най-различни четки, удължител, гъвкава тръба, съоръжения за стенен монтаж и захранващ адаптер.

Купи : Можете да поръчате безжичната прахосмукачка тук: Roborock H6 – на цена от 339 евро с ваучър за отстъпка H63399. Промоцията е годна в интервала от 14 до 21 май, а доставките стартират от 2 юни.

Подарък : С всяка поръчка на Roborock H6 ще получите едно от следните устройства:

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР