Издирването продължаваПриятел прикани всички за спокойствиеАлександър Цветанов - бащата на

...
Издирването продължаваПриятел прикани всички за спокойствиеАлександър Цветанов - бащата на
Коментари Харесай

Доброволци изнервени на бащата на Сашко

Издирването продължава
Приятел прикани всички за успокоение

Александър Цветанов - бащата на изчезналия Сашко, е бил упрекван от доброволци, за несъответстващо държание. Това се случи през днешния ден, когато стартира петото денонощие от издирването на 12-годишното дете с аутизъм.

За нервите и напрежението заяви Марио Антонов, който от първите минути взе участие паралелно с бащата в търсенето на сина му. “Потресен съм от реакцията на хората към него! Дърпат го, заканват му се, укоряват го, за малко и огромен бой да отнесе. Приканвам всички за успокоение, тъй като от това напрежение изгода няма! Да, бащата на Сашко направи според мен последните 36 часа куп неверни ходове и това изнерви доброволците (вкл. и мен, който съм паралелно до него), само че не това метода да се реши казуса с тази експанзия! Не желая да му се явявам юрист, само че той с това не пане и напрежение, което му се събра последните 4 дни се трансформира в кълбо от нерви и ходещ сомнамбул ”, написа Антонов във фейсбук и прикани всички да бъдат по-смирени и да не престават да се молят за щастлива развръзка.

Втори ден през днешния ден водолази обикаляха водоеми в Пернишко, планински спасители още веднъж доближиха до безлюдни отдалечени местности, само че не бе открита диря от детето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР