Издателят на видеоигри Focus Home Interactive публикува своя редовен финансов

...
Издателят на видеоигри Focus Home Interactive публикува своя редовен финансов
Коментари Харесай

Farming Simulator 19 с над 2 000 000 продадени копия

Издателят на видеоигри Focus Home Interactive разгласява своя постоянен финансов доклад за миналата фискална година, от който излиза наяве, като се изключи че облагите на компанията не престават своя ход нагоре, то един от най-успешните подкрепени от тях планове – Farming Simulator 19 на Giants Software се е оказал голям триумф. Играта излезе в края на предходната година и от този момент се е продала в над 2 000 000 копия. Едно от любопитните неща, свързани с играта е това, че разработчикът разгласи старта на е-спорт лига с награден фонд от четвърт милион $.

Farming Simulator 19 е може би най-амбициозната игра от сериите дотук. С над 300 транспортни средства и аграрни принадлежности и премиерата на реномирани марки, като John Deere, Deutz-Fahr и други Въведоха се нов вид култури и да не забравяме коне, които може да яздите свободно, дружно с кооперативен режим за до 16 играча. Както и несъмнено опцията на за основаване на свои лични принадлежности чрез моддинг опциите, налични, както за PC, по този начин и за конзоли. За едно нишово заглавие, каквото без подозрение съставлява фермерския симулатор, цифрите са си повече от впечатляващи.

Сред другите значими неща, които могат да се откроят в отчета на Focus Home е безспорния триумф на Vampyr на Dontnod Entertainment (Life is Strange), което е станало мотив и за контракт сред двете компании за нещо, което Dontnod дефинира, като най-амбициозния им план до момента. Insurgency: Sandstorm на New World Interactive се е показала също доста добре. Друга значима вест тук е проектът на издателя да стартира да предлага своите игри в Microsoft Xbox Game Pass, което сигурно ще направи игрите им още по-популярни, а идващият отчет – още по-впечатляващ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР