Издателят на опозиционното руско интернет издание Медиазона - Пьотр Верзилов

...
Издателят на опозиционното руско интернет издание Медиазона - Пьотр Верзилов
Коментари Харесай

Руски опозиционер е в тежко състояние със странни симптоми

Издателят на опозиционното съветско интернет издание " Медиазона " - Пьотр Верзилов е признат в реанимация при мистериозни условия .
Във вторник вечерта той се е почувствал зле - без забележими аргументи е почнал да губи зрението си, способността да приказва и да се движи.

За положението му заяви неговата другарка Вероника Никулшина, представена от уеб страницата " Meduza ". Никулшина е активистка от групата " Pussy Riot ".

По думите й, Пьотр Верзилов е съобщил на лекарите, че преди този момент не е приемал храна, нито упойващи субстанции.

Преди да го отведат в болничното заведение той е получил спазми и е " изпаднал в полусънно-полубезпаметно положение ", споделя приятелката му.

От болничното заведение са споделили, че проучванията не демонстрират нищо притеснително, само че по-късно са го настанили в токсикологично поделение. Лекарите там са определили положението ме като тежко, само че с " позитивна динамичност ". Те са отказали да разясняват пред Никулшина дали става дума за отравяне като са се оправдали, че статутът й на неофициална жена на потърпевшия не й дава право да получи информация.

През същия ден в клиниката е пристигнала майка му, само че и нея не са я пуснали при Верзилов и не са й споделили нищо за диагнозата и положението му.

През последните дни уеб сайтът " Медиазона " интензивно отразява митингите против управляващите в Кремъл. Самият Верзилов е прочут с опозиционните си възгледи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР