Изданието MedicalXpress съобщи, че китайските власти плащат на хора над

...
Изданието MedicalXpress съобщи, че китайските власти плащат на хора над
Коментари Харесай

Китай плаща на хората над 60 години да се ваксинират против ковид, но няма желаещши

Изданието MedicalXpress заяви, че китайските управляващи заплащат на хора над 60-годишна възраст, с цел да се имунизират против COVID-19, само че те не бързат да се имунизират.

На 29 ноември Китайската национална комисия по опазване на здравето разгласи акция за повишение на % на имунизация измежду възрастните хора. В продължение на две години Китай поддържаше броя на случаите на заболяване на ниско равнище благодарение на тактиката за " нулевия коронавирус ", при която милиони хора бяха изолирани в домовете си. Сега, когато страната се отхвърля от този метод, тя е изправена пред необятно огромни огнища на заболевемост.

В Пекин управляващите дават обещание на хората над 60 години до 500 юана (около 72 щатски долара) за прекосяване курс на имунизация. Възрастните хора обаче се опасяват от евентуалните странични резултати на китайската ваксина. Не е маловажно и това, че държавното управление към момента не е оповестило резултатите от тестванията на препарата при хора на възраст 60 и повече години.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР