Издадена е карта с предсказания за времето на Обединеното кралство,

...
Издадена е карта с предсказания за времето на Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Бурята Иша: Ужасяващи метеорологични карти стават червени, тъй като голяма буря носи ветрове със скорост 80 мили в час в Обединеното кралство

Издадена е карта с предсказания за времето на Обединеното кралство, покрита в алено, защото ни е казано да се подготвим за идването на бурята Иша.

Бурята, която беше наименувана от специалистите в Метеорологичната работа по-рано през днешния ден, ще донесе със себе си мощни ветрове за цялата страна от неделя и пороен дъжд за някои. Стряскащата метеорологична карта демонстрира тъмночервени и оранжеви цветове, покриващи цялата страна, когато ударят мощни ветрове.

Времето, формирано от леден арктически въздух през последните няколко дни, ще бъде сменено този уикенд от атлантическо въздействие, което ще донесе връщане към по-ниски температури, само че и нова вълна от влажни и ветровити условия. На доста места е евентуално да има пориви от 50-60 благи в час, даже навътре в страната. В непосредственост до крайбрежията ще има необятно публикувани пориви от 60-70 благи в час, евентуално достигащи 80 благи в час на няколко места.

Главният метеоролог на Met Office, Дан Сури, сподели: „ Бурята Иша...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР