Изчезналото момиче от Тексас Одри Кънингам е намерено мъртво във

...
Изчезналото момиче от Тексас Одри Кънингам е намерено мъртво във
Коментари Харесай

Момичето от Тексас Одри Кънингам е намерено мъртво в река, докато служителите разглеждат обвинението за умишлено убийство за заподозрян

Изчезналото момиче от Тексас Одри Кънингам е открито мъртво във вторник следобяд.

Тялото на 11-годишното дете е открито в река Тринити покрай моста на US Highway 59 в Ливингстън, удостовери шерифът на окръг Полк Байрън Лайънс по време на конференция във вторник.

„ Ние ще продължим да обработваме доказателствата, че е събрана, с цел да се подсигурява, че има правдивост за Audrii “, сподели шерифът на окръг Полк Байрън Лайънс.

Окръжният прокурор на окръг Полк Шели Ситън сподели, че нейната работа приготвя заповеди за арест на Дон Стивън Макдугъл, 42, по отношение на Изчезването на Кънингам на 15 февруари. Те гледат обвинявания в съзнателно ликвидиране.

Одри Кънингам трябваше да се качи на учебния си рейс на 15 февруари, само че по този начин и не съумя, оповестиха управляващите. (Шериф на окръг Полк)

Макдугъл беше задържан в петък по несвързани обвинявания в утежняващо нахлуване със смъртоносно оръжие и му даде „ няколко благоприятни условия да сътрудничи “ пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР