Изчезнал наркодилър от Бруклин, чието разчленено тяло беше скрито в

...
Изчезнал наркодилър от Бруклин, чието разчленено тяло беше скрито в
Коментари Харесай

Наркодилър от Ню Йорк, чиято отрязана глава и крайници стояха в хладилник с месеци, докато съседите „всички говорят за“ изчезване, беше регистриран сексуален престъпник

Изчезнал наркодилър от Бруклин, чието разчленено тяло беше прикрито в хладилника на Флатбуш пет месеца по-късно борба за опиати е бил регистриран причинител на полово закононарушение, който е имал поредност от арести за блудничество с деца в своя рап лист, споделиха източници от правоприлагащите органи пред The ​​Post.

Каушийн Гелзер, 39, който е в държавния указател на причинителите на полови закононарушения, откогато беше наказан за малтретиране на 12-годишно момче през 2005 година, съгласно известията е бил погубен в жилището на четвъртия етаж през септември, нарязан и съхраняван в найлонови торбички във фризера на един наемател.

„ Всички в постройката го знаеха “, сподели наемателят Дороти Уилямс в четвъртък. „ Всички знаеха, че той влезе там и в никакъв случай не се върна. Всички говорихме за това. “

Съседи и източници потвърдиха, че Гелцер е мъжът, чиято отрязана глава и разчленено тяло бяха открити в жилището на Nostrand Avenue в понеделник.

Документите демонстрират, че Гелзър има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР