“Изчегъртването” невъзможноТова написа в личния си фейсбук профил лидерът на

...
“Изчегъртването” невъзможноТова написа в личния си фейсбук профил лидерът на
Коментари Харесай

Борисов е сигурен: “Изчегъртването” невъзможно!

“Изчегъртването” невероятно

Това написа в персоналния си фейсбук профил водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател на БългарияБойко Борисов. Аргументите му са фотоси от днешното посещаване в Добрич. На фотосите Борисов е прегърнал де който може, къпейки се във всенародната обич.

Това, несъмнено, го е стимулирало да стигне до заключението, че никой и нищо не може да му направи, щом се гушка с хората.

А прав ли е в действителност - занапред следва да забележим, откакто през вчерашния ден Кирил Петков бе безапелационен, че ще бъде обжалвано решението на съда за ареста на Борисов. "Всички неща, които са се случвали в предишното, би трябвало да излязат нескрито ", съобщи министър председателят.

Припомняме, че на 17 март Бойко Борисов, Владислав Горанов и медийният консултант на ГЕРБ Севделина Арнаудова бяха арестувани в ареста, а на идващия ден бяха освободени, без да им бъде повдигнато обвиняване. Те бяха отведени от полицията във връзка на формирано произвеждане за изнудване, обвързвано с предприемача Васил Божков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР