Изчакването за слизането от самолет може да е доста отегчително

...
Изчакването за слизането от самолет може да е доста отегчително
Коментари Харесай

Защо отнема толкова време, за да слезем от самолета?

Изчакването за слизането от аероплан може да е много отегчително и разочароващо в един полет. Понякога времето, в което сме вътре може да продължи повече, в сравнение с да се качим на борда. Вие сте кацнали, водачът ви е приветствал с добре пристигнали до дестинацията, моторът е изключен и знакът на защитния колан е изгаснал….но към момента сте вътре в самолета. Независимо от това какъв брой бързо станете и вземете чантата си от шкафа над главата, неизбежно ще би трябвало да изчакате малко по-дълго, с цел да излезете от самолета.

Ето за какво.

След като капитанът е насочил самолета към гейта, изключи мотора и изгаси защитната лампа, се изключват светлините срещу конфликта (червената мигаща светлина в горната и долната част на самолета). Вътре обаче светлините на коланите са изгасени, а пасажерите към този момент стоят прави и са нетърпеливи да слязат. Преди вратата да се отвори обаче има още неща, които би трябвало да се случат.



Наземният екипаж би трябвало да нарежда стълбите, подравнявайки ги с вратата. След като са свързани, се дава знак за отваряне вратата на самолета, като скоростта това да се случи е друга съгласно типа на самолета.

Прочете още
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР