Избухване! Така може да се опише официалното отваряне на нощните

...
Избухване! Така може да се опише официалното отваряне на нощните
Коментари Харесай

Клубовете отвориха, Преслава отвя конкуренцията

Избухване! Така може да се опише формалното отваряне на нощните заведения.

Докато някои се пробваха да подхлъзнат почитателите и отвориха на 28 април след среднощ в осъществяване на заповедта, други заведения избраха да държат в напрежение купонджиите до последния работен ден преди великденските празници. Избухването стартира и всички не помниха за пандемията.

Специално за новото начало на нощния живот Преслава зарадва почитателите си освен с присъединяване, само че и с нов шлагер. Новата й ария " В твоето легло " за часове се трансформира в най-слушаната ария. По всичко проличава, че Преслава не е изгубила позициите си в чалгата, макар че цяла година съвсем не беше работила.

Една от новите чалга звезди Лидия избра Велики четвъртък, с цел да отпразнува своята 20-а годишнина. Фолкфурията имаше шанс нощните заведения да отворят скоро след рождения й ден и тя съумя да отпразнува уместно празника си.

Заедно с Галин, Десита, Адам и десетки други другари Лидия би по барабаните в чалготеката на Константин. Букети, плюшени мечки и бижута бяха отрупали масата на младежите, които се пръснаха от танци и алкохол до дребните часове на нощта. Певицата с благ глас Десислава също се причисли към младите си сътрудници и купонясва дружно с тях.

Известно столично заведение означи края на локдауна с Краля на попфолка Азис. Ромският славей пя и танцува, както в никакъв случай до момента. Освен че дълго време заведенията останаха затворени, Азис от години избира изявите зад граница и рядко приема участия в родината.

Алисия, Емрах и Меди не се докопаха до присъединяване в столицата. На всички им се наложи да попътуват, до момента в който стигнат до заветната първа среща с публиката си. Меди даже сподели километричната опашка, която се изви пред пловдивската дискотека, в която има присъединяване. Без отдалеченост, без маски, без задръжки питейните заведения в страната се пукаха по шевовете.

Адриана Тюркмен реши да не заложи на чалга. Наследницата на Фатик избра да означи началото на купонджийския сезон в компанията на музиката на Васил Найденов. Кеца пое първото си присъединяване в нощно заведение точно в първия им работен ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР