избухна за порно забавленията на Тръмп. Първата дама използва цветист

...
избухна за порно забавленията на Тръмп. Първата дама използва цветист
Коментари Харесай

Мелания избухна за порно забавленията на Тръмп

избухна за порно заниманията на Тръмп. Първата дама употребява колоритен език за момичето на повикване на американския президент.
Мелания нарича  Сторми Даниелс „ порно продажница “ в избухливи записи, пуснати от някогашната й другарка Стефани Уинстън Уолкоф. Скандалният аудиозапис разгласява " ". Записите бяха огласени в епизод от подкаста на Майкъл Коен „ Mea Culpa “.
Какво се чува в изтеклите записи?
Чува по какъв начин Мелания споделя на Уолкоф, че Даниелс прави фотосесия във Vogue, снимана от Ани Лейбовиц.
" Ако търсите, отворете Гугъл и го прочетете. снима порно продажница, защото тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври ", се чува да споделя Мелания.
Уолкоф, който работи като неплатен асистент в Източното крило на Белия дом, преди да бъде освободена през февруари 2018 година, моли първата дама да обясни какво има поради под „ порно продажница “.
„ Сторми [Даниелс] “, споделя Мелания.
В същия клип се чува Уолкоф да споделя на някогашната си другарка " Млъкни, мамка му! "
„ О, не си го прочела “, продължи 50-годишната първа дама. " Беше през вчерашния ден, когато се появи. За Vogue. Тя ще бъде във Vogue. Ани Лейбовиц я е снимала. "
 Сторми Даниелс осъди Охайо за 450 000 $ Сторми Даниелс осъди Охайо за 450 000 $
Актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс завоюва дело за 450 000 $ против град Охайо поради това, че е била задържана в стри...

Представител на Сторми Даниелс не отговори незабавно на молбата на „ Сън “ за коментар.
Коя е?
Сторми Дениълс е известна от функциите си във „ филми за възрастни “, която съобщи, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. В следствие се разбра, че Майкъл Коен, персоналният юрист на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 $, с цел да пази в загадка пикантната загадка.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР